[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
بانک ها و نمایه نامه ها::
فرم پیش نیاز ارسال مقاله::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
بانک ها و نمایه ها
DOAJ
GOOGLE SCHOLAR
..
:: دوره 18، شماره 2 - ( 2-1392 ) ::
جلد 18 شماره 2 صفحات 145-137 برگشت به فهرست نسخه ها
ارزیابی میزان فنل و فلاونوئید تام و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پوست درختان راش و بلوط
رویا فضلی 1، نورالدین نظرنژاد ، محمدعلی ابراهیم‌زاده ، سید مجید ذبیح‌زاده
1- ، F_wood.paper@yahoo.com
چکیده:   (4910 مشاهده)
چکیده زمینه و هدف: ترکیبات آنتی‌اکسیدانی از شیوع بیماری‌های مزمن و تخریب بسیاری از مواد غذایی جلوگیری می‌کنند، هدف این مطالعه ارزیابی میزان فنل و فلاونوئید تام و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پوست درختان راش و بلوط بود. روش‌ بررسی: در این مطالعه تجربی، پس از تهیه پوست‌ درختان راش و بلوط، عصاره‌های استنی به روش سوکسوله استخراج شدند. ابتدا میزان فنل و فلاونوئید تام عصاره‌ها اندازه‌گیری شده و سپس برای ارزیابی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های استخراج شده از سه روش دی‌فنیل‌پیکریل‌هیدرازیل، قدرت احیا‌کنندگی و نیتریک‌اکساید استفاده شد. یافته‌ها: میزان فنل در پوست درخت راش بیشتر و فلاونوئید در بلوط بیشتر بود. نتایج آزمون به دام‌اندازی رادیکال‌های آزاد دی‌فنیل‌پیکریل هیدرازیل نشان داد که غلظت مهار50 درصد در عصاره استنی پوست درختان راش و بلوط به ترتیب 92/19 و 33/7 میکروگرم بر میلی‌لیتر بود. هم‌چنین عصاره راش قدرت احیاکنندگی بیشتری نسبت به بلوط داشت. در آزمون به دام‌اندازی نیتریک‌اکساید، غلظت مهار50 درصد در عصاره استنی راش 98/23 و در عصاره بلوط 92/90 میکروگرم بر میلی‌لیتر محاسبه شد. نتیجه‌گیری: عصاره استنی پوست درختان در سه مدل مورد مطالعه، سطوح مختلفی از فعالیت آنتی‌اکسیدانی را نشان دادند. عصاره راش فعالیت آنتی‌اکسیدانی بهتری نسبت به عصاره بلوط داشت. واژه‌های کلیدی: فعالیت آنتی‌اکسیدانی، فنل، فلاونوئید، راش، بلوط
واژه‌های کلیدی: واژه‌های کلیدی: فعالیت آنتی‌اکسیدانی، فنل، فلاونوئید، راش، بلوط
متن کامل [PDF 642 kb]   (1444 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/2/8 | پذیرش: 1394/2/8 | انتشار: 1394/2/8
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Fazli R, Nazarnezhad N, Ebrahimzadeh M, Zabihzadeh M. Evaluation of the Antioxidant capacities and Total Phenolic Contents of beech and oak Barks. armaghanj 2013; 18 (2) :137-145
URL: http://armaghanj.yums.ac.ir/article-1-372-fa.html

فضلی رویا، نظرنژاد نورالدین، ابراهیم‌زاده محمدعلی، ذبیح‌زاده سید مجید. ارزیابی میزان فنل و فلاونوئید تام و فعالیت آنتی‌اکسیدانی پوست درختان راش و بلوط. ارمغان دانش. 1392; 18 (2) :137-145

URL: http://armaghanj.yums.ac.ir/article-1-372-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 18، شماره 2 - ( 2-1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها
ارمغان دانش Armaghane Danesh
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645