[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
بانک ها و نمایه نامه ها::
فرم پیش نیاز ارسال مقاله::
::
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
بانک ها و نمایه ها
DOAJ
GOOGLE SCHOLAR
..
:: دوره 17، شماره 6 - ( 11-1391 ) ::
جلد 17 شماره 6 صفحات 559-552 برگشت به فهرست نسخه ها
استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات
محمود نارکی ، گیتی امتیازی 1
1- ، emtiazi@yahoo.com
چکیده:   (3966 مشاهده)
چکیده زمینه و هدف: حدود 75 درصد سنگ‌های ادراری از کلسیم اگزالات تشکیل می‌شوند. گونه اسفناج به عنوان یک گیاه حاوی اگزالات بالا شناسایی شده است. هدف این مطالعه بررسی استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات بود. روش بررسی: در این مطالعه تجربی سویه باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به روش مولکولی شناسایی شد. بیومس باکتری تهیه شد و وزن‌تر آن سنجیده شد. عصاره رقیق شده و رقیق نشده اسفناج با بیومس باکتری مخلوط و انکوبه شد. هم‌چنین عصاره رقیق شده اسفناج با سوسپانسیون آنزیمی‌باکتری مخلوط و انکوبه گردید. غلظت اگزالات با کیت تشخیص اگزالات سنجیده شد. یافته‌ها: سویه جدا شده آمونیفیلوس اگزالاتیکوسDIM در سایت NCBI با شماره پذیرش HQ398365 ثبت شده است و این سویه توانست 3/98 درصد مقدار اگزلات را در عصاره رقیق شده و54/51 درصد مقدار اگزالات را در عصاره رقیق نشده اسفناج کاهش داد. نتیجه‌گیری: سویه آمونیفیلوس اگزالاتیکوس DIM می‌تواند یک کاندیدای مناسب پروبیوتیک برای کاهش اگزالات در بدن باشد. هم‌چنین می‌توان از این باکتری در محصولات کنسرو شده دارای اگزالات بالا مانند اسفناج برای کاهش میزان اگزالات و مطلوب کردن این محصولات استفاده کرد. واژه‌های کلیدی: آمونیفیلوس، اگزالات، اسفناج، پروبیوتیک
واژه‌های کلیدی: واژه‌های کلیدی: آمونیفیلوس، اگزالات، اسفناج، پروبیوتیک
متن کامل [PDF 628 kb]   (1985 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/2/9 | پذیرش: 1394/2/9 | انتشار: 1394/2/9
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Naraki M, Emtiazi G. Application of Ammoniphillus as Probiotic in Spinach Cane for Oxalate Reduction. armaghanj 2013; 17 (6) :552-559
URL: http://armaghanj.yums.ac.ir/article-1-398-fa.html

نارکی محمود، امتیازی گیتی. استفاده از باکتری آمونیفیلوس اگزالاتیکوس به عنوان پروبیوتیک در صنایع کنسروسازی اسفناج به منظور کاهش اگزالات. ارمغان دانش. 1391; 17 (6) :552-559

URL: http://armaghanj.yums.ac.ir/article-1-398-fa.html



بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.
دوره 17، شماره 6 - ( 11-1391 ) برگشت به فهرست نسخه ها
ارمغان دانش Armaghane Danesh
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 39 queries by YEKTAWEB 4645