[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
:: دوره 18، شماره 8 - ( 2-1392 ) ::
جلد 18 شماره 8 صفحات 661-671 برگشت به فهرست نسخه ها
ارزیابی مصرف میان وعده در دانش آموزان دبیرستان‌های منطقه 8 تهران در سال 1389
فرهاد جعفری1، ملیحه امین زاده، فاطمه گیتی نورد3
1- ، jafarifarhaddr@yahoo.com
چکیده:   (2942 مشاهده)
چکیده زمینه و هدف: استفاده از میان وعده در طی روز باعث توزیع انرژی و بهبود وضعیت سلامت دانش آموزان می‌شود. هدف این مطالعه ارزیابی مصرف میان وعده در دانش آموزان دبیرستان‌های منطقه 8 تهران بود. روش بررسی: این مطالعه مقطعی توصیفی ـ تحلیلی بر روی 300 دانش آموز دبیرستان‌های منطقه 8 تهران در سال 1389 انجام شد. نمونه‌گیری به صورت تصادفی خوشه‌ای بود. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه‌ای محقق ساخته بود. داده‌ها با آزمون‌های آماری توصیفی و آزمون‌های اسپیرمن، پیرسون و آنالیز واریانس تجزیه و تحلیل شدند. یافته‌ها: میانگین سنی افراد 9/0±2/16 سال بود. 6/64 درصد از دانش آموزان هر روز میان وعده می‌خوردند و 1/10 درصد هیچ گونه میان وعده‌ای مصرف نمی‌کردند. بیشترین تعداد افراد(8/14 درصد) ذکر کردند که ساندویج تهیه شده از بوفه را به عنوان میان وعده مصرف می‌کردند. چای(4/12 درصد)، میوه(12 درصد)، نان و پنیر(10 درصد) و ساندویج خانگی(9/7 درصد) در مراتب بعدی بودند. از میان مواد غذایی مصرفی به عنوان نیم چاشت، مصرف ساندویچ بوفه با معدل ترم گذشته رابطه معکوس داشت. هم‌چنین با افزایش تحصیلات پدر مصرف پفک و کیک در فرزندان افزایش می‌یافت. نتیجه‌گیری: علی‌رغم این که مصرف میان وعده در ساعات حضور در مدرسه از نظر کمیت در سطح خوبی قرار دارد، اما از نظر کیفیت و استفاده از مواد غذایی مفید هم‌چنان نیاز به توجه بیشتر دارد. واژه‌های کلیدی: میان وعده، دبیرستان، معدل، دانش آموز
واژه‌های کلیدی: واژه‌های کلیدی: میان وعده، دبیرستان، معدل، دانش آموز
متن کامل [PDF 419 kb]   (1576 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1394/2/15 | پذیرش: 1394/2/15 | انتشار: 1394/2/15
ارسال پیام به نویسنده مسئول

ارسال نظر درباره این مقاله
نام کاربری یا پست الکترونیک شما:

CAPTCHA


XML   English Abstract   Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jafari F, Aminzadeh M, Gitinavard F. Assessment of Snacks Consumption among High School Students of Tehran during 2010-2011 Years. Armaghane danesh. 2013; 18 (8) :661-671
URL: http://armaghanj.yums.ac.ir/article-1-465-fa.html

جعفری فرهاد، امین زاده ملیحه، گیتی نورد3 فاطمه. ارزیابی مصرف میان وعده در دانش آموزان دبیرستان‌های منطقه 8 تهران در سال 1389. ارمغان دانش. 1392; 18 (8) :661-671

URL: http://armaghanj.yums.ac.ir/article-1-465-fa.html



دوره 18، شماره 8 - ( 2-1392 ) برگشت به فهرست نسخه ها
ارمغان دانش Armaghane danesh
Persian site map - English site map - Created in 0.04 seconds with 30 queries by YEKTAWEB 4299